Varför mördar man sin dotter? av Dervish, Nima

Svenska Flag from sv
Morden på Fadime Sahindal, Pela Atroshi och Sara Abed Ali är väl kända i Sverige. Böcker har skrivits om dem och om det hedersrelaterade våldet. Men frågan kvarstår: Varför mördar man sin dotter? Hur tänker...

» Facebook Tipsa om boken på Facebook

Boktaggar:

» Lägg till egna taggar
Sätt ditt betyg på denna bok

» Jag vill läsa den här boken
» Jag läser den här boken just nu
» Skriv recension
» Lägg till i en lista
» Tipsa någon om denna bok!
» donja german
» Rebecca Svensson
Betyg på boken: 2
» Madelene Hansen
Betyg på boken: 3
Kommentarer till boken (2)
6 feb 2010 kl. 19:16 » Anna Molin
http://www.realtid.se/ArticlePages/201002/03/20100203104824_Realtid135/20100203104824_Realtid135.dbp.asp kanske Nima borde intervjuat sig själv istället. alla som verkligen känner denna dåre vet att det inte är första gången detta händer tyvärr. Patetiskt!!
Annas betyg
3 okt 2009 kl. 19:06 » andrea petterson
Extremt onödig bok som totalt motverkar sitt syfte. Istället för att ge dessa idioter tid i rampljuset kan den intresserade plocka upp en enkel psykologibok som besvarar varför/hur detta kan ske. Något denna bok ändå inte lyckas göra. Slöseri av pengar och papper..
andreas betyg
Recensioner (0)
Listor med den här boken (3)

Victoria Gustavii "Dagens medlem" 100203

av Joel Sommarsol

Varje dag i februari komer jag att gå igenom en medlems bokhyllla och göra en lista utifrån två kriterier: * Böcker vi båda läst * Böcker personen har i sin "Bokhylla" och "Vill läsa-lista"och som jag läst eller är lockad att läsa/vill läsa.

Elisabeth L "Dagens medlem 100206"

av Joel Sommarsol

Varje dag i februari komer jag att gå igenom en medlems bokhyllla och göra en lista utifrån två kriterier: * Böcker vi båda läst * Böcker personen har i sin "Bokhylla" och "Vill läsa-lista"och som jag läst eller är lockad att läsa/vill läsa Ibland blir det också ett blogginlägg med lite utveckling!

» Visa alla utgåvor på detta språk (1)
Statistik
  • » Antal betyg: 13
  • » Antal betyg senast veckan: 1
  • » Ranking: 2.6

Medlemmar som läser boken nu

Senast kommenterat en medlemslista