Prövningen

av Connelly, Michael
Flag from svaudio Svensk ljudbok
Sätt ditt betyg:
starstarstarstarstar
Försvarsadvokaten Mickey Haller trodde inte att det fanns någonting som skulle kunna få honom att jobba för åklagarsidan. Men så får den dömde barnmördaren Jason Jessup ännu en chans - en ny rättegång...
Visa fler!

Om boken

Nyheter

15 maj 2012 kl. 23:43
Pia Stendahl skrivit en recension om Prövningen med titeln “Rättegångsroman”.
15 maj 2012 kl. 23:42
Pia Stendahl satte betyget 5 på Prövningen.
14 maj 2012 kl. 23:06
Michael X satte betyget 3 på Prövningen samt ytterligare 1 betyg. » Visa alla

Det finns inga platser inlagda för denna bok.

Diskussioner om den här boken

Kommentarer till boken

» Kickie Boman
26 jan 2012 kl. 20:28
Kickies betyg:
starstarstarstarstar

Bra, men kunde haft lite mer spänning och nerv.

» Jan Banan
16 jan 2012 kl. 21:57
Jans betyg:
starstarstarstarstar

Här låter Connelly sina två största hjältar arbeta ihop. Välskriven som alltid när det gäller Michael Connelly, men i den här boken blir det lite för mycket domstol. Dessa oändliga rättegångskapitel i domstolsmiljö tenderar nästan alltid till att jag tappar lite intresse och går in i något slags "Stand by-läge". Både Mickey Haller och Harry Bosch är två så starkt uppbyggda karaktärer att de båda förtjänar fullt utrymme i sina respektive bokserier. Därför hoppas jag att denna sammanslagning som i mina ögon inte gör någon av karaktärerna fullt rättvisa endast var tillfällig för denna bok. Trots min invändning emot detta måste jag ändå tillstå att det är en bra bok som jag rekommenderar varmt.

» Magnus Hoem
6 jun 2011 kl. 06:25
Magnus betyg:
starstarstarstarstar

Har precis plöjt tre Connelly till. Han håller klass, trots sin höga produktionstakt. Gillar också hur han har ett par olika serier där han väver ihop karraktärerna mellan dem.

» Pia Stendahl

15 maj 2012 kl. 23:43
Pias betyg:

Rättegångsroman

Michael Connelly tillhör en av mina favoritförfattare i deckargenren. Jag älskar hans böcker och han gör mig aldrig besviken. Connelly levererar alltid och så även denna gång.

I alla tre böckerna om Mickey Haller figurerar Harry Bosch som en bifigur vilket nog är tur för annars hade jag saknat honom.

Jag gillar rättegångsromaner och det kan inte bli bättre än så här. Boken är extremt spännande och den är en riktig bladvändare.

Författaren känns mycket kunnig i hur polisarbetet och rättegångsarbetet fungerar vilket ger historien stor trovärdighet.

Boken bjuder även på en hel del överraskningar. Jag trodde jag hade listat ut hur upplösningen skulle bli men ack vad fel jag hade.

www.bokbrus.se finns det fler ljudboksrecensioner.

Listor med boken

Externa bloggare om boken