Nattens begär av Kenyon, Sherrilyn
Svenska

I vår värld lever vampyrer och daimoner som härstammar från släkter tusentals år tillbaka i tiden. De Mörka jägarna för en evig kamp mot dem för att skydda oss människor...
Amanda Devereaux...
Amanda Devereaux...
» Jag vill läsa den här boken
» Jag läser den här boken just nu
» Skriv recension
» Lägg till i en lista
» Tipsa någon om denna bok!
Boktaggar:
» Lägg till egna taggar

17 aug 2010 kl. 03:18 » Emina Halilovic
Läste precis ut den. Och fan vad mycket SEX det var. Men annars var den bra, fast författaren kanske borda ha dragit av lite av ALLA sex"scener" . Annars var den bra och man kan inte sluta läsa den! :D
13 aug 2010 kl. 23:28 » Sara Landqvist
Tacka vet jag Anne Rice och Dracula, för det här vara bra sex, sex och ännu mer sex.
15 maj 2010 kl. 16:57 » Mandanza N
Är mycket förtjust i vampyrböcker annars, och blev intresserad då det stod på framsidan att Anne Rice kunde kliva åt sidan för den här boken. Nu efteråt undrar jag om den som skrev verligen läst boken. Boken innehåller til 90% sex, tankar om sex och hur underbart det vore att ha sex med partnern. Detta börjar på sidan 25. Dessutom tycker jag inte ens att den var bra skriven. Det kan ju såklart ha varit översättningen som dödade den, men den var verkligen dålig. Skulle inte rekomemndera den här till någon alls.

Nattens begär av Sherrilyn Kenyon
Amanda är trött på sin familj med sina övernaturliga förmågor. Hon längtar efter ett vanligt normalt familjeliv med sin vanlige pojkvän. Men en kväll blir hon av misstag tillfångatagen när det egentligen var hennes vampyrjagande tvillingsyster som var målet. Hon vaknar upp fastkedjad med en Svart jägare. Han är oerhört attraktiv och en stark passion uppstår emellan dem.Jag har tidigare läst Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer och blev nyfiken på det här med vampyrer och ville läsa lite mer om det. Men det här var inget för mig. Det mesta handlade om sex, sex och åter sex. Ett citat från boken: ”Hur hennes andetag kändes mot hans ansikte och hur tungan smakade när han kysste henne”. Nä, det här känns som en riktig kioskroman, tyvärr.
Nattens begär ingår i Pocketförlagets nya pocketserie IRL. Den är även den första delen i serien om de Svarta jägarna.
10 apr 2010 kl. 14:53 » Cicci Harström
» Inga kommentarer finns » Kommentera