MANSFÖRTRYCK OCH KVINNOVÄLDE

av Pär , Ström
Flag from sv Svenska
Sätt ditt betyg:
starstarstarstarstar
Genusdebatten i Sverige lider av svår slagsida. Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige låtsas att bara det ena könet har svårigheter och problem.

Boken "Mansförtryck och kvinnovälde"...
Visa fler!

Om boken

Nyheter

Det finns inga platser inlagda för denna bok.

Diskussioner om den här boken

Kommentarer till boken

» Michael X
9 jun 2010 kl. 09:55

Jag har inte läst boken (fast tvingats av BT tillfälligt betygsätta den...:) men jag gillade Mattias Hedströms kommentar starkt.

» Oh Yeah!
12 feb 2010 kl. 14:04
Ohs betyg:
starstarstarstarstar

Ännu en i mängden av alla jämställdhetsböcker som går ut på att tycka jättesynd om sig själv, Pär Ström känns verkligen som den manliga versionen av bitterfittan Maria Sveland, rad efter rad med gnäll men inte en enda framtidsvision eller konkret lösning på någonting. På vissa punkter har han en poäng i det han skriver, och då tänker jag framförallt på diskriminernigen mot män i lagboken och i vårdnadstvister, men efter att han gått igenom dessa områden lite snabbt så kommer han lika snabbt tillbaka till sitt anekdotiska gnäll som han börjar boken med. Jag förstår att hans mening med boken var att få en mer balanserad debatt, men han misslyckas fatalt när han likt de feminister han så ofta klagar på bara tar upp en sida av myntet utan att ens försöka reflektera över hur motparten upplever situationen. Allt som allt kan man väl säga att boken är bra som motvikt till all feministisk skräplitteratur som kommit på sistone. Och man kan ju alltid hoppas att en och annan radikalfeminist själva inser att de låter lika löjliga som Pär Ström när de propagerar för sina åsikter. Men jag tvivlar, att göra karriär på att tycka synd om sig själv tycks vara det enda målet i dagens svenska jämställdhetsdebatt, oavsett vilken ideologi man utgår ifrån.

» Tant Karin .
25 jan 2010 kl. 10:05

Trams.

» edith edee

27 maj 2009 kl. 21:20
ediths betyg:

Sämsta boken någonsin

Jag vet inte vart jag ska börja. Den här boken är så dålig att jag undrar varför den finns? Vad grundar den här killen sina argument på. Trode jag skulle få läsa något intressant som skulle ge mig något. Men ICKE!! Fy vad jag ångrar att jag ödslat tid på den här sk boken. Skäms Pär ström skäms!

Listor med boken