Kungen bugar och dödar av Müller, Herta
Svenska

Nobelpriset i litteratur 2009
I Kungen bugar och dödar utgör Herta Mllers eget dramatiska liv utgångspunkten i berättandet. Hon tillhörde den tyskspråkiga minoriteten i Rumänien...
» Jag vill läsa den här boken
» Jag läser den här boken just nu
» Skriv recension
» Lägg till i en lista
» Tipsa någon om denna bok!
Boktaggar:
» Lägg till egna taggar

24 jun 2010 kl. 00:45 » Maria Klamas
Nej men helt ärligt jag orkade inte läsa klart.... tycker förvisso om ord, men ja det kanske betydde något om jag riktigt ansträngt mig,... eller ja kanske inte, men jag gav upp, livet är för kort o de bra böckerna så många att varför ödsla tid på något som halvvägs inte är intressant o engagerande i något avseende?
2 feb 2010 kl. 22:48 » Björn Uddenfeldt
Var rädd att det skulle vara en massa uppradande dravel som Coetzees pojk-äldre år. Positiv överraskning!

Skam eller goda intentioner
av Elin OJag erkänner: har inte läst dem. Beroende på humör väljer jag att se den här listan som något bra eller en liggande skuld jag bör arbeta igen. I bokhyllan finns de i alla fall, så avskriv alla tillgänglighetsursäkter.

Titel
Författare