Kärlek, vänskap, hat av Munro, Alice

Svenska Flag from sv
Alice Munro har vid sidan av Margaret Atwood blivit en av Kanadas mest älskade författare och är översatt till många språk. Så har hennes senaste novellsamling också blivit en storsäljare som fått flera...

» Facebook Tipsa om boken på Facebook

Boktaggar:

» Lägg till egna taggar
Sätt ditt betyg på denna bok

» Jag vill läsa den här boken
» Jag läser den här boken just nu
» Skriv recension
» Lägg till i en lista
» Tipsa någon om denna bok!
» Martin Johansson
» Linda Karlund
Betyg på boken: 3
» harriet karlsson
Betyg på boken: 2
Kommentarer till boken (3)
27 jan 2010 kl. 17:11 » Merja Axelsson
Det är litet svårt att betygsätta en novellsamling, så var det i allafall för mig. I början av boken gick läsandet trögt då hade jag kanske gett 3 eller högst 4 i betyg. Nästan alla novellerna är långa, 30-40 s. Den sista : "Björnen sover" är helt underbar, den rörde mig till tårar. Den och några till skulle jag ge 5 i betyg.
Merjas betyg
15 jan 2010 kl. 21:11 » Louise A Andersson
Ja, jag vet inte riktigt. Det går oerhört långsamt men ibland så glimtar det till ordentligt.
Louise As betyg
» Betyg 3 på svenska
» Betyg 3 på engelska
11 jan 2010 kl. 21:19 » harriet karlsson
Besviken , fått så bra recentioener överallt, att det skulle vara oväntade slut. Ja visst men känslan blev " jaha var det allt?"
harriets betyg
Recensioner (0)
Listor med den här boken (5)

Bästa novellsamlingarna

av Scoff O

Utan inbördes ordning...

Böcker som jag inte läst ut

av Ullis N

Ibland är det helt fel bok för mig och ibland kan det säkert vara helt rätt bok, men fel stämning. Kanske jag bara behövede en annan sorts bok just då.

Min fortsatta läslista

av Brita -

Det här är böcker som jag kommer att läsa framöver och i nämnd ordning. Jag har läsningen klar för en bra bit in på nästa år som synes. En ganska diger lista jag har framför mig men det är bara roligt.

Böcker jag påbörjat men inte avslutat

av stina lärfars

Vet inte alltidvarför de åker tillbaka in i hyllan, jag tycker till och med att vissa är riktigt bra. Men jag har alltid tanken att jag någon dag ska läsa klart dem...

Mina REA-böcker 2010

av Brita -

Dessa böcker har jag förhandsbeställt på årets Bokrea.

Grupper med boken i sin bokhylla
» Visa alla utgåvor på detta språk (2)
Statistik
  • » Antal betyg: 40