Därunder ett helvete av Castillon, Claire
Svenska

Mitt liv måste gå genom en bok, annars kan jag inte leva det. Jag vet inte var jag ska göra av all information annars, om inte i en bok./C.C.
Män är åsnor. Och kvinnorna i den här familjen är...
Män är åsnor. Och kvinnorna i den här familjen är...
» Jag vill läsa den här boken
» Jag läser den här boken just nu
» Skriv recension
» Lägg till i en lista
» Tipsa någon om denna bok!
Boktaggar:
» Lägg till egna taggar

13 apr 2010 kl. 13:49 » Lotta Berling
Jag faller pladask för berättarrösten: rå, avskalad, rolig, absurd - och därunder ett allvar, något sorgligt och obehagligt. Tack sekwa förlag för att ni översätter Claire Castillon!
16 okt 2009 kl. 21:20 » Samuel Karlsson
En ordlek i klass med Beckett och Faulkner som jag njuter av från första till sista sidan.

Franska favoriter
av Samuel KarlssonJag har under hösten upptäckt flera väldigt bra franska författare. Berättarstilen skiftar givetvis men det finns en ton som känns spännade och som jag inte hittar i den amerikanska och brittiska litteraturen som vi drunknar i.
Vill läsa 2010
av Johanna GalenpannaListan som till en början bestod av 85 böcker har nu växt till en lista med 278 böcker. Till och med jag inser att jag inte kommer att kunna bocka av varje bok som läst, innan året är slut. Men jag kan försöka :) Hur ska man kunna välja, menar jag? Det finns ju så många som verkar så bra :) De böcker som jag faktiskt läst tar jag bort från listan och lägger i "Läst 2010", för att få nöjet att se hur listan krymper :) (även om listan verkar växa för varje dag som går :o)
Vill-snart-läsa-böcker av kvinnliga författare
av Pia WNågra ligger i hyllan och väntar, ett paket på väg in och annat återstår. Jag ser fram emot att kasta mig över dem! Det finns så många bra kvinnliga författare därute.
Lottas lästa 2010
av Lotta BerlingOmvänd kronologisk ordning: första utlästa 2010 ligger sist, senast utlästa ligger överst på listan.

Titel
Författare