Bokhyllan av Nathalie T
Helt fantastiskt väder idag. Det kanske blir vår i alla fall.
onsdag 10 mar 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
En riktigt fullspäcka dag. Träffade en kompis för att låna ut ett par böcker, föreläsning samt grupparbete. Nu ska jag titta på Anna A.
måndag 8 mar 2010
Tenta + chokladkaka+melodifestival
lördag 6 mar 2010idag vaknade jag klockan fem på morgonen. Eftersom jag inte somnade förrän klockan två så var det ingenbra kombo. Tentan gick faktiskt ganska bra. Förhoppningsvis så klarar jag det den här gången. När jag var klar med den så var det bara att sätta sig på bussen hem då det var kalas för min morbror K som fyller 56 år idag. Vi åt fantastisk god kykling följd av chokladtårta. Nu sitter hag halvdöd framför slagern och tycker att systemet med dueller är uruselt.
Ha en trevlig kväll! =)
» Kommentera » Dela på Facebook
Tittade på femmilen. Grattis Johan O!
söndag 28 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Läser för tillfället P.D. James. Riktigt trevlig bok som köptes på antikvariat.
lördag 27 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Vad har hänt med bokrean? I år köpte jag bara två böcker och en av dem var en faktabok. Normalt brukar jag komma hem med åtminstone 5 st.
fredag 26 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Håller på att bli förkyld vilket innebär att jag kommer hålla mig inne och titta på tv samt plugga.
fredag 19 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Tips! Gillar du smycken och accessoarer är du varmt välkommen att titta in på min andra blogg. skat-boet.blogspot.com
torsdag 11 feb 2010
Uppdaterad: 11 feb 2010 kl. 16:51 » 0 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Håller på med omläsning av Eileen Wilks. Snart får jag hennes na bok i min hand. Förväntansfull? Självklart!
tisdag 9 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Ikväll har jag tittat på melodifestivalen som vanligt. bra musik, kortkort och märkliga programledare är min sammanfattning. Bäst? Ekborg.
lördag 6 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Ikväll kommer legend of the seeker på sexan kl åtta. Missa inte! Jag kommer att sitta bänkad. Baserad på Terry Goodkinds böcker.
fredag 5 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Nu har jag betalt min kåravgift som en god student. Hoppas att de gör något bra för mina pengar och inte festar upp dem.
måndag 1 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Ipad? Den verkar cool men eftersom jag inte läser eböcker så håller jag mig till min kära iphone.
torsdag 28 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Lisa Marklunds bok Gömda tillhör det sämsta som har skrivits på svenska. Hittade inte James Patterson någon annan att samarbeta med?
torsdag 28 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Har precis fått ett paket från Adlibris. Både skolböcker och skönlitteratur.
måndag 25 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Dagen har ägnats åt plugg och konståkning på tv. En ganska vanlig söndag med andra ord.
söndag 24 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Just nu varvar jag kurslitteratur med Charlaine Harris. Det funkar faktiskt riktigt bra. Harris är utmärkt när hjärnan behöver relaxa lite.
torsdag 21 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Idag fick jag ett paket från SF-bokhandeln från min snälla morbror R. Han är hemma och hälsar på ett par dagar vilket alltid är kul.
tisdag 19 jan 2010
» 2 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Har suttit och pluggat hela eftermiddagen. Tog en paus för att titta på Helena J.
lördag 16 jan 2010
» 2 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Har haft seminarium och sedan ägnade jag ett par timmar åt att plugga. nu ska jag läsa Scaramouche av Rafael Sabatini.
fredag 15 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
På torsdagar från och med nu blir det Antikrundan förlt av CSI Miami.
torsdag 14 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Funderar på vilken bok jag ska läsa härnäst. Kanske mer Cornwell?
måndag 11 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Imorgon börjar min nya kurs. Det ska faktiskt bli ganska intressant. Nu väntar jag bara på att mina kursböcker ska komma från Adlibris.
söndag 10 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Imorgon ska jag tenta. Känner mig redo och hoppas att det ska gå bra.
onsdag 6 jan 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Börjat plugga till en omtenta. Läser Maurice Leblanc vid sidan om.
lördag 2 jan 2010