Lenas blogg av Lena L
Solsken!
lördag 13 mar 2010Äntligen skiner solen igen. Vi har haft dimma och mulet hela veckan.
Det blir en långpromenad in till stan´med en räkmacka på Grand som belöning. Hoppas på några vårtecken på vägen.
Äntligen fredag!
fredag 12 mar 2010Veckan har gått i ett rasande tempo. Jag fattar knappt att det är fredag.
Morgonbön i Domkyrkan, fredagsfrukost på jobbet, eftermiddagsfika på kundtjänst, anställningsintervju kl 15.00. Hinner jag egentligen jobba idag....Det blir väl att ta ett ryck i helgen.
Kvällen ägnas som vanligt åt På spåret och Skavlan.
Slutrea på Bokus
torsdag 11 mar 2010Nu är det slutrea på Bokus. Det är mycket frestande att köpa några böcker till.
Det fattiga i Lodz
tisdag 9 mar 2010Det går verkligen trögt med läsandet. "Det fattiga i Lodz" är så avskalad och grym att jag just nu bara kan läsa lite i taget innan jag måste pausa. Jag kan inte sträckläsa längre.
Har nu upplevt samma sak? Jag har inte varit inne i forumet ännu.
Måndag!
måndag 8 mar 2010Dax för en ny vecka med nya utmaningar.
» 1 kommentarer
Porterstek
söndag 7 mar 2010Jag har inte lagat denna goda grytstek på åtskilliga år men idag var det dags. Den har puttrat på spisen i två timmar och nu är det dags att göra gräddsåsen som kommer att bli pricken över i:t. En riktig söndagsmiddag!
Söndag, solsken, Vasaloppet och städning
söndag 7 mar 2010Vi skall strax sticka ut i motionsspåret. Resten av förmiddagen skall ägnas åt Vasaloppet och städning. Vi måste röja all utrustning sedan fjällsemestern samt städa hela huset. Nu när solen kommer fram så syns allt damm mycket tydligt.
Hoppas hinna läsa lite ur "De fattiga..." i eftermiddag. Kolla lite vad ni andra skrivit i forumet.
Ha en skön söndag!
Trädgårdsinspektion.
lördag 6 mar 2010Har precis kommit in efter en tur i trädgården. Många av mina växter har tagit skada av den kalla och snöiga vintern. Jag har flera olika bambusorter, som alla skall klara neråt 20 minus, vissa ser tyvärr riktigt risiga ut.
Det mest positiva är att mina två 1,3 m höga olivträd verkar har klarat vintern bra i vårt ouppvärmda lusthus. Även rosmarinen verkar ha överlevt. Problemet nu är snarare att jorden i krukorna torkar ut så fort så jag måste komma ihåg att vattna innan de skall sättas ut på terassen.
» 4 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Härlig lördag men solsken och brunch med goda vänner.
lördag 6 mar 2010
Äntligen fredag!
fredag 5 mar 2010Tänk att man snart jobbat en hel vecka sedan man var ledig. Nu är allt som vanligt igen.
Även TV-tablån är som vanligt igen efter OS. Ikväll blir det "På spåret" och "Skavlan".
Äntligen en vanlig fredag!
» Kommentera » Dela på Facebook
Boknyheter om skatt och redovisning !
torsdag 4 mar 2010Har du koll på din skatt och redovisning? Här hittar du bland annat nyutgåvor av klassiska titlar som Redovisa rätt 2010 , Skatte- och deklarationshandboken 2010 och Samlingsvolymen 2010 , den kompletta regelsamlingen för dig som arbetar med redovisning.
Titlarna som fanns i dagens mail från Bokus. Det är bara att shoppa loss.
Libers världsatlas
torsdag 4 mar 2010är en av mina bokreaböcker. Jag fastnaden med den i soffan i går kväll. Att resa i kartornas värld är minst lika spännande som irl.
"Åh, Herregud"
onsdag 3 mar 2010Ny TV-serie om Gud och Jesus av och med Jonas Gardell. Jag kommer garanterat att se alla åtta delarna.
Ha en fortsatt bra dag!
» Kommentera » Dela på Facebook
Full fart mot nya mål. Det känns som jag har ett nytt och spännande liv framför mig!
tisdag 2 mar 2010
» 9 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
God Natt! Det är dags att sova skönhetssömn. Vilken måndag!
» 2 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Vilken måndag. Sju resor värre än vanligt. Men nu har jag i alla fall framtiden i egna händer.
» 12 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Måndag morgon efter en veckas semester är nog bland det värsta jag vet. Kroppen ville inte vakna idag. Vaddå väckarklocka?
» Kommentera » Dela på Facebook
God Natt! Arbetsdag i morgon. Känns tufft efter en veckas semester.
söndag 28 feb 2010
» Kommentera » Dela på Facebook
Jag kommer att sakna OS. Det positiva är att det blir mera tid till att läsa.
söndag 28 feb 2010
» 0 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Kalkonfilé till middag och sedan OS
söndag 28 feb 2010Sista kvällen på ledigheten artar sig till en toppenkväll. God mat, lite vin och sedan femmilen på OS. Heja Sverige!
Hemma igen!
söndag 28 feb 2010Nu är vi hemma igen efter en underbar fjällvecka. Idag blir det dags att ta itu med allt efterarbete. Tvätta, handla och städa.
I eftermiddag skall jag tar en sväng på bokrean. Det finns säkert något fynd kvar att göra.
Kurbad och massage
fredag 26 feb 2010Underbar avslutning på en härlig fjällvecka. I morgon far vi hemåt igen.
» Kommentera » Dela på Facebook
Fredag och fjällveckan lider mot sitt slut
fredag 26 feb 2010Äntligen fredag brukar jag skriva men inte denna vecka. Vi har haft en underbar fjällvecka som jag inte vill skall ta slut. Men sådan är tidens gång.
Jag har snart läst halva "De fattiga i Lodz" och tycker den är mycket bra. Ibland måste man lägga den ifrån sig och hämta andan. Det är så grymt.
» 8 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
God natt! Nu går jag och lägger mig och läser "De fattiga i Lodz".
torsdag 25 feb 2010
» 2 kommentarer
» Kommentera » Dela på Facebook
Grabbarna har gått på bio. Själv sitter jag i soffan och tittar på pistmaskinen som far upp och ner för backarna i mörkret.
torsdag 25 feb 2010